Nu e o glumă! Cât costă o porție de mămăligă, pâine sau un sos la Taverna Racilor by Pescobar
Paul Nicolau a dat lovitura cu restaurantele sale deschise in cateva orase mari ale tarii. Munceste pe branci de ani buni si iata ca astazi a ajuns sa conduca o afacere de succes. Taverna Racilor []
Sursa: Cancan
Vezi articolul complet pe Cancan
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Sport
Digisport
Adi Minune
Alexandra Stan
Cultura
Andreea Esca
Andreea Banica
Auto
Coronavirus
Monica Gabor
Psd
Stiri
Accidente
Ajutor Umanitar
Politic
Fata Paralizata
Cornelia Catanga
Angajata Tren Londra
Cătălina Isopescu
Soc
Curs Valutar
Andrei Dumitrescu
Amanta Nelu Ploiesteanu
Corina Caragea
Adelina Pestritu
Alina Puscau
Cadouri De Paste
Scoala
Externe
Activitate Vulcanica
Toate din STIRI