Patru persoane au primit ingrijiri medicale, duminica, dupa un incendiu a izbucnit intr-un apartament de la etajul cinci al unui bloc din municipiul Pitesti.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, un barbat in varsta de 55 de ani din apartamentul afectat, cu arsuri de gradul 1 la nivelul fetei, a fost asistat de catre echipajul SMURD, dar ulterior a refuzat transportul la spital.

Au mai avut nevoie de asistenta medicala o femeie de 47 de ani intoxicata cu fum, o femeie de 74 de ani cu stare de rau si o alta, de 33 de ani, cu atac de panica, toate refuzand transportul la spital.

Au ars elemente de mobilier si materiale textile aferente unui dormitor si s-a degradat zugraveala apartamentului. Cauza probabila este focul deschis in spatii inchise (lumanare), precizeaza ISU Arges.

La fata locului au intervenit doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, un echipaj cu o autospeciala de interventie si salvare de la inaltime si un echipaj SMURD. AGERPRES/(AS - autor: George Onea, editor: Catalina Matei, editor online: Anda Badea, editor online: Anda Badea)