Jucatorul echipei FCSB, Florin Tanase, a declarat, duminica seara, ca inaintea partidei nu s-a gandit nicio secunda ca va pierde derby-ul cu Dinamo, dar a precizat ca in fotbal greselile se platesc intotdeauna.

A fost un nou meci slab facut de noi, din pacate, cum au fost toate in acest an. Ne reprosam totul, nu am jucat deloc bine. Am facut greseli copilaresti, dar asta este. Trebuie sa tinem capul sus si sa invatam din aceste greseli. Sper sa aratam cat mai bine in play-off. Nu trebuie sa ne inspaimante acest esec, trebuie sa ne inspaimante jocul nostru din acest an. Avem de lucrat, dar cred ca impreuna cu antrenorul vom pune lucrurile la punct si vom ajunge sa jucam la fel ca pana in iarna. Normal ca l-am dezamagit pe patron. Nu ne asteptam nici noi sa pierdem. Nu ne-am gandit o secunda ca vom pierde acest meci... dar asa este in fotbal, greselile se pedepsesc, a spus el.

Cei de la Dinamo au avut ambitie, dar cred ca si-a spus cuvantul acea eliminare. E foarte greu sa joci in 10. Am mai jucat un derby atunci cand a luat Gnohere rosu. Dar azi am luat acel gol prea usor. Ne bucuram ca suporterii au venit in numar asa de mare sa se sustina, din pacate i-am dezamagit. Cu siguranta vor veni si in continuare sa ne sustina. Va fi o lupta grea pentru titlu. Daca ne vom pune problemele la punct, vom avea sanse sa castigam campionatul. Dar daca vom continua asa, va fi foarte greu, a adaugat Tanase.

Capitanul formatiei FCSB a afirmat ca Iulian Cristea nu a avut intentia de a-l lovi cu piciorul in fata pe dinamovistul Slavko Perovic, care a fost transportat ulterior la spital. Am vorbit cu Iulian, nu a vrut sa-l loveasca. Ne-am speriat cand l-am vazut pe Perovic acolo jos. Dar acum am inteles ca este bine, a precizat Florin Tanase.

Echipa de fotbal Dinamo a castigat, duminica seara, cu scorul de 2-1 (1-1), partida cu FCSB disputata pe Arena Nationala din Capitala, in etapa a 25-a a Ligii I.

AGERPRES (A-editor: Marius one, editor online: Alexandru Cojocaru) Cititi si: * Fotbal - Liga I: Dinamo a invins-o pe FCSB cu 2-1 * Fotbal: Incidente intre suporteri la derby-ul Dinamo - FCSB