Microsoft a facut o supriza fanilor Halo ce asteapta lansarea intregii serii si pe PC: Halo: Combat Evolved Anniversary, editia remasterizata a primului joc din legendara serie inceputa de Bungie, este acum disponibil si in versiune pentru PC. Acesta poate fi obtinut fie ca parte a bundle-ului Halo: The Master Chief Collection, fie separat, din mai multe surse.

Pentru inceput, abonatii serviciului Xbox Game Pass pentru PC beneficiaza de acces gratuit la toate titlurile incluse in Halo: The Master Chief Collection, deci si la Halo: Combat Evolved Anniversary, pe care il pot descarca prin intermediul aplicatiei dedicate din Windows 10. Alternativ, Halo: The Master Chief Collection este disponibil si prin Steam sau Microsoft Store, la un pret echivalent cu 39,99 . In prezent, posesorii versiunii de PC a colectiei pot descarca Halo: Reach si Halo: Combat Evolved Anniversary, urmand ca Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST si Halo 4 sa fie adaugate, la randul lor, pe parcursul acestui an.

Halo: Combat Evolved Anniversary reprezinta remasterizarea moderna a primului joc din serie, oferind posibilitatea de a comuta in orice moment intre aspectul HD refacut si vechiul look clasic al jocului. Aceasta editie Anniversary ramane in totalitate fidela conceptelor si gameplay-ului care, la inceputul anilor 2000, au popularizat shooterele pe console. In plus, versiunea pentru PC aduce suport pentru rezolutii inalte (4K) si ultrawide, framerate de 60 de cadre pe secunda (sau mai ridicat), FOV ajustabil si multe altele.

Pentru cei care nu doresc sa achizitioneze intregul pachet Halo: The Master Chief Collection pentru PC, Halo: Combat Evolved Anniversary este disponibil si separat, prin intermediul Steam sau Microsoft Store, la un pret echivalent cu 9,99 . Articol original Halo: Combat Evolved Anniversary este acum disponibil si pentru PC!, de pe site-ul go4games.ro