Cu zece ani scursi de la Amnesia: The Dark Descent, cei de la Frictional Games sunt gata sa se reintoarca in acest univers horror. Astfel, studioul suedez a dezvaluit Amnesia: Rebirth, joc ce urmeaza sa-si faca terifianta aparitie in toamna acestui an.

Actiunea din Amnesia: Rebirth va avea loc in acelasi univers din The Dark Descent, in decorul sterp al desertului algerian, in prim plan urmand sa se afle un nou personaj: Tasi Trianon. Noua eroina va porni intr-o calatorie printr-o lume devastata si plina de disperare, unde va avea ocazia sa-si traiasca propriile frici si sa testeze limitele rezistentei umane.

Bineinteles, experienta din Amnesia: Rebirth nu ar fi completa fara o creatura misterioasa, aflata in permanenta pe urmele tale, singurul sau scop fiind sa se hraneasca cu frica din inima victimelor sale. Fragmente din trecutul lui Tasi va vor oferi insa sansa de a supravietui in fata acestei noi amenintari.

Amnesia: Rebirth urmeaza sa fie lansat in toamna lui 2020, pentru PC (Steam) si PlayStation 4. Articol original Amnesia: Rebirth, continuarea seriei horror, soseste in aceasta toamna, de pe site-ul go4games.ro