505 Games si Remedy Entertainment au dezvaluit datele la care isi va face aparitia The Foundation, primul expansion pentru Control, third person shooter-ul lansat in vara anului trecut. Astfel, The Foundation va fi disponibil incepand cu 26 martie 2020 pentru PlayStation 4 si PC (prin Epic Games Store) si abia din 25 iunie pentru Xbox One.

In expansion-ul The Foundation, dupa ii lasa de inteles si numele, actiunea se va desfasura intr-un nou nivel, fundatia The Oldest House (cladirea in care are loc actiunea din Control). Aceasta risca sa intre in contact cu Astral Plane, miscare ce ar putea permite celeilalte dimensiuni sa inghita realitatea noastra. Evident, eroina Jesse Faden va fi nevoita sa intervina, urmand sa aiba la dispozitie o noua arma Fracture, dar si noi abilitati speciale, precum Shape sau Shield Rush. Acestea se vor dovedi deosebit de utile impotriva unui nou tip de inamic: Hiss Sharpened.

De asemenea, alaturi de The Foundation, in cursul lunii martie va fi disponibil si un update gratuit pentru Control, acesta urmand sa adauge cateva optiuni si corectii cerute de public, precum functionalitatea crescuta a hartii din joc, optiunea de a realoca punctele de abilitati si alte imbunatatiri ale interfetei.

Expansion-ul The Foundation pentru Control va fi lansat pe 26 martie 2020 pentru PlayStation 4 si PC, respectiv 25 iunie pentru Xbox One, urmand sa fie inclus in Control Season Pass, ce poate fi achizitionat de pe PlayStation Store in schimbul a 112 lei. Articol original The Foundation, primul expansion pentru Control, primeste date de lansare, de pe site-ul go4games.ro