Pentru a ne face izolarea mai usoara, Epic Games continua sa ofere jocuri gratuite la fiecare sfarsit de saptamana. De aceasta data, pana pe 16 aprilie 2020, puteti descarca gratuit jocurile pentru PC Close To The Sun si Sherlock Holmes: Crimes and Punishment.

Close to the Sun este un joc de aventura si explorare first person, foarte asemanator, ca tematica, cu ce intalneam in BioShock. Actiunea are loc pe nava gigantica Helios, proprietate a savantului Nikola Tesla si a corporatiei acestuia, pe care s-au strans unii dintre cei mai faimosi cercetatori ai planetei.

Jucatorii intra in pielea jurnalistei Rose Archer, invitata pe Helios chiar de catre sora sa, una dintre cele mai apreciate cercetatoare de pe nava-mamut condusa de Tesla. Ajunsa acolo, Rose gaseste vaporul curprins de un haos total, putinii supravietuitori ramasi fiind vanati si ucisi de o forta misterioasa.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishment este un joc de aventura produs de studioul Frogwares, povestea desfasurandu-se la finele secolului al XIX-lea, in Londra si suburbiile orasului. Din pielea faimosului detectiv Sherlock Holmes, jucatorii trebuie sa rezolve nu mai putin de sase cazuri, ce implica crime, disparitii misterioase si jafuri.

Close to the Sun poate fi descarcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, pana la data de 16 aprilie 2020, accesand acest link aici si apasand butonul marcat Get . Pentru jocul Sherlock Holmes: Crimes and Punishment, repetati procedura folosind link-ul aici Articol original Sherlock Holmes: Crimes and Punishment si Close To The Sun, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store, de pe site-ul go4games.ro