Peste ocean, magazinele par sa fi epuizat stocurile de console Nintendo Switch, deosebit de populare in aceasta perioada in care, aflati in izolare, oamenii apeleaza la jocuri video pentru a petrece timpul liber. Ce te faci insa cand nu ai de unde cumpara o asemenea consola, iar stocurile furnizate de Nintendo nu sunt suficiente pentru a face fata cererii?Utilzatorul Sarbaaz37 de pe imgur vine cu o potentiala solutie: asamblarea unei intregi console Nintendo Switch doar din piese de schimb achizitionate din diverse surse, mai mult sau mai putin oficiale. Aceasta abordare l-a costat aproximativ 200 de dolari americani, iar perioada in care a reusit sa faca rost de toate componentele necesare a depasit o luna de zile.

Atentie insa, aceasta varianta nu este recomandata amatorilor, Sarbaaz37 dovedind ca are cunostinte avansate de electronica, ce i-au permis sa asambleze de la zero o asemenea consola. Totusi, pentru cei mai aventurosi, care au curajul de a construi un Switch din piese de schimb, Sarbaaz37 a pus la punct un ghid complet in acest sens, acompaniat de imagini exemplificative.

Aceasta nu este prima incercare de acest gen, inginerul Scotty Allen, care locuia in China, reusind sa stranga de toate componentele necesare pentru a-si construi, de la zero, un telefon iPhone complet functional. In acest demers, a fost ajutat foarte mult si de popularitatea foarte mare a acestor dispozitive, piesele de schimb (originale sau provenite de la terti) fiind relativ usor de gasit.

Din fericire, in Romania, consolele Nintendo Switch (atat cele clasice, cat si modelele Lite) sunt prezente in stocurile magazinelor de profil, deci, daca vreti sa incercati exclusivitatile Nintendo, nu trebuie sa va construiti un asemenea dispozitiv de la zero. Articol original Cat costa si cum poti sa asamblezi o consola Nintendo Switch din piese de schimb, de pe site-ul go4games.ro