Cei de la Epic Games sunt pe cai mari! Dupa ce au dezvaluit Unreal Engine 5 si au decis sa ofere Grand Theft Auto V in mod gratuit prin intermediul Epic Games Store, platforma beneficiaza acum si de o campanie de reduceri, numeroase jocuri fiind oferite la preturi promotionale.

Printre jocurile incluse in aceasta campanie se regasesc titluri recente, precum Control de la Remedy Entertainment (pret redus cu 50%, doar 29,99 ), Borderlands 3 (pret redus tot cu 50% pana la 29,99 ), Red Dead Redemption 2 (redus cu 20% pana la 47,99 ) sau Star Wars Jedi: Fallen Order (redus cu 35%, pana la 38,99 ).

In cadrul ofertei gasiti si titluri ceva mai vechi, la preturi si mai atractive: jocuri ale seriilor Assassin sCreed (cu preturi reduse cu pana la 70%), Metro (la preturi reduse cu pana la 75%), Far Cry (cu preturi reduse cu pana la 80%) sau Darksiders (reduceri de pana la 75%).

Mai mult, cei de la Epic Games ofera si un cupon de reducere, ce taie 10 din pretul oricarui joc care costa cel putin 14,99 . Cuponul va este oferit automat cand faceti o prima achizitie sau cand revendicati jocul gratuit GTA V. De asemenea, la fiecare joc cumparat al carui cost depaseste 14,99 , primiti inca un astfel de cupon de reducere. Aceste cupoane raman valabile pana pe 1 noiembrie 2020.

Campania de reduceri Epic Mega Sale de pe Epic Games Store se desfasoara in perioada 14 mai 11 iunie 2020. Articol original Mega-reduceri pe Epic Games Store: zeci de jocuri la preturi promotionale!, de pe site-ul go4games.ro