Printre multe alte invataturi, Domnul Iisus a invatat pe ucenicii Sai sa ceara de la Dumnezeu painea zilnica (trupeasca), dar credem ca S-a referit si la cea sufleteasca. Painea e singurul aliment de care nu te saturi niciodata, ca de celelalte alimente. Pe celelalte le schimbi, le diversifici, dar cu painea nu-i tot asa. Mananci []Printre multe alte invataturi, Domnul Iisus a invatat pe ucenicii Sai sa ceara de la Dumnezeu painea zilnica (trupeasca), dar credem ca S-a referit si la cea sufleteasca.

Painea e singurul aliment de care nu te saturi niciodata, ca de celelalte alimente. Pe celelalte le schimbi, le diversifici, dar cu painea nu-i tot asa. Mananci zilnic din ea si nu spui ca maine nu o mai vrei.

Daca cu painea aceasta ca hrana a trupului este asa, cred ca si cu cea duhovniceasca e la fel, sau chiar mai mult.

Literatura Oastei (painea noastra) s-a dospit in lacrimi si suferinte ani indelungati. De aceea e asa gustoasa si nu te mai saturi de ea. Dupa ce a fost framantata si s-a copt, a trebuit inmultita pentru toti cei flamanzi.

Fiti binecuvantati de Domnul, voi toti cei care ati inmultit (multiplicat) cu teama si cu riscuri aceasta paine atunci cand vremurile erau potrivnice!Astazi, prin mila lui Dumnezeu, avem din...