S-a amintit aici de fratele Grigore Mistrean si ma gandeam mai devreme cum parca mai ieri am primit un telefon de la Matca prin care eram anuntat ca pe fratele Grigore l-a luat salvarea si ma ruga sa merg la spital, fiind din Galati, mai aproape, sa vad ce se intampla. i ajunsesem exact cand []S-a amintit aici de fratele Grigore Mistrean si ma gandeam mai devreme cum parca mai ieri am primit un telefon de la Matca prin care eram anuntat ca pe fratele Grigore l-a luat salvarea si ma ruga sa merg la spital, fiind din Galati, mai aproape, sa vad ce se intampla. i ajunsesem exact cand salvarea il ducea pe fratele la urgenta. Cu cateva zile in urma, ma luase si pe mine salvarea si tot pe acolo ma dusese si pe mine. i chiar era de serviciu doctorita care ma preluase pe mine si imi spune de fratele Grigore ca, de doua zile, a avut preinfarct. Iar fratele a fost la adunari in aceste zile. Asa a fost fratele Mistrean, nu si-a cautat de el, a vrut sa fie impreuna cu fratii. Ce mult m-as bucura ca si copiii lui si fratiile voastre sa putem invata ceva de la el. Sa putem uita de noi, de dragul adunarii, poate nu la dimensiunea aceasta, pentru ca trebuie sa avem grija si de sanatate, dar cand suntem cu fratii sa ne dea aripi, sa putem uita de boala, de suferinta. Asa spunea fratele Traian: Cand venim la adunare, uitam de suferinta, de boala. Iar dupa ce se termina adunarea, incepe iar suferinta.

In continuare, vreau sa citesc ceva din Evanghelia de la Luca, capitolul 13, versetul 16: Dar aceasta fiica a lui Avraam fiind, pe care a legat-o satana, iata de 18 ani, nu se cuvenea oare sa fie dezlegata de legatura aceasta in ziua sambetei? De zeci de ori am auzit aceasta Evanghelie, dar astazi m-a trecut un fior rece cand am ascultat aceste cuvinte: pe care a legat-o satana.

Fratilor, are putere satana sa lege? De 18 ani? Da! Satana are putere sa lege. Oamenii de astazi, cand aud de satana, spun ca...