PE AICI, PE LA ORA E, cladirile mai scumpe sunt aparate contra fulgerelor si trasnetelor ceresti cu asa-numitul paratrasnet. Acest paratrasnet e un sul de metal (cu varful aurit). El se asaza pe varful caselor, iar cu pamantul se leaga printr-o sarma. Pe timp de furtuna, acest paratrasnet prin anumite legi fizice are puterea []PE AICI, PE LA ORA E, cladirile mai scumpe sunt aparate contra fulgerelor si trasnetelor ceresti cu asa-numitul paratrasnet.

Acest paratrasnet e un sul de metal (cu varful aurit). El se asaza pe varful caselor, iar cu pamantul se leaga printr-o sarma.

Pe timp de furtuna, acest paratrasnet prin anumite legi fizice are puterea sa descarce electricitatea din vazduhul infuriat. El prinde in sarma sa trasnetul si il conduce in pamant, aparand in acest chip cladirea de sub el.

Ce minunata icoana a Golgotei este si acest paratrasnet!Dreptatea lui Dumnezeu nu poate suferi pacatul. Pacatul trebuie pedepsit in virtutea paragrafului de lege: plata pacatului este moartea (Romani 6, 23).

Cerul de sus este vesnic acoperit de furtuna urgiei lui Dumnezeu, pentru pacatele noastre.

Tunetele si fulgerele maniei lui Dumnezeu ne ameninta neincetat.

In...