i nu voi duce lipsa de nimic (Ps 23) nici anul acesta. Ce scumpe fagaduinte ne imbie Cuvantul lui Dumnezeu din Biblie! Iata, spre pilda, Psalmul 23. Dom nul este Pastorul meu: nu voi duce lipsa de nimic. El ma paste la pa suni verzi si ma duce la ape de odihna Cititi acest psalm scurt si [] i nu voi duce lipsa de nimic (Ps 23) nici anul acesta.

Ce scumpe fagaduinte ne imbie Cuvantul lui Dumnezeu din Biblie! Iata, spre pilda, Psalmul 23. Dom nul este Pastorul meu: nu voi duce lipsa de nimic. El ma paste la pa suni verzi si ma duce la ape de odihna Cititi acest psalm scurt si va minunati de darurile si binecuvan tarile pe care ni le fagaduieste Cu vantul lui Dumnezeu. Dar aceasta scumpa fagaduinta e legata de o conditie. Iar aceasta conditie se afla indata, la inceput, in cuvin tele: Domnul este Pastorul meu . Adica Domnul sa fie Pastorul meu. i daca El este Pastorul meu cel bun, apoi sa fiu si eu oaia Lui cea buna, oaia Lui cea blanda si ascultatoare. Daca lipseste conditia aceasta, daca eu nu sunt oaia Lui cea ascultatoare, atunci cad toate fagaduintele din psalmul acesta.

Cuvantul lui Dumnezeu nu minte. El se implineste aievea. Dar numai in viata celor cari traiesc cu adevarat Evanghelia si sunt copiii lui Dumnezeu.

Nu voi duce lipsa de nimic un om din lume parca n-ar indrazni sa zica acest cuvant. Oricat de bogat ar fi omul, tot se teme ca ar mai duce lipsa de ceva. Dar un copil al lui Dumnezeu oricat de sarac ar fi el cuteaza sa rosteasca aceste cuvinte. El traieste aceste cuvinte. El a incercat aceste cuvinte. Domnul i-a umplut mereu ulciorul ca la vaduva din Sarepta Sidonului. Bogatii au saracit si au flamanzit, dar pe dreptul ni meni nu l-a vazut cersind paine (Ps 37,...