Caci voiesc ca voi sa stiti cat de mare lupta am pentru voi si pentru cei din Laodiceea si pentru toti cati n-au vazut fata mea in trup (Col 2, 1). A tat de multe scrisori trimisese Sfantul Apostol Pavel la frati, iar unii inca nu ii vazusera fata. Nu erau mijloacele de astazi. Acum, []Caci voiesc ca voi sa stiti cat de mare lupta am pentru voi si pentru cei din Laodiceea si pentru toti cati n-au vazut fata mea in trup (Col 2, 1).

A tat de multe scrisori trimisese Sfantul Apostol Pavel la frati, iar unii inca nu ii vazusera fata. Nu erau mijloacele de astazi. Acum, te poate vedea oricine si te poate auzi oricine. Durere insa, vedem in fata numai oamenii trupesti, de lut, oamenii de fan, de trestie, oamenii usori , iar oamenii mari, de aur, acestia raman ascunsi, in tacere si smerenie.

Ce dorinta arzatoare avea si Sfantul Apostol Pavel si iubitii sai frati coloseni sa se intalneasca unii cu altii in trup. Prezenta Sfantului Apostol Pavel i-ar fi imbarbatat mult pe ei. Ar fi auzit cu urechile lor pe invatatorul lor si l-ar fi vazut cu ochii lor pe marele Apostol al lui Hristos, pentru care se rugau Domnului sa li-l aduca in...