DUHUL SFANT NU FUSESE DAT INCA Fiindca Iisus nu fusese proslavit. Semnul ca ii este dat cuiva Duhul Sfant este acesta: daca Iisus este proslavit prin el. Pana cand cineva nu-L proslaveste si pana nu-L inalta pe Hristos, el nu poate sa aiba Duhul Sfant. Iar cine are Duhul Sfant, acela nu face altceva decat []DUHUL SFANT NU FUSESE DAT INCAFiindca Iisus nu fusese proslavit.

Semnul ca ii este dat cuiva Duhul Sfant este acesta: daca Iisus este proslavit prin el.

Pana cand cineva nu-L proslaveste si pana nu-L inalta pe Hristos, el nu poate sa aiba Duhul Sfant.

Iar cine are Duhul Sfant, acela nu face altceva decat Il proslaveste pe Iisusnu numai prin cuvintele lui sau prin scrisul sau,nu numai prin cantarile si prin rugaciunile sale.

Ci mai ales prin viata zilnica si prin faptele sale zilnice, smerite si adanci, facand ca Lucrarea Domnului sa creasca si in numar, si in unitate, si in binefaceri unde lucreaza el.

Vreti sa stiti daca o adunare are Duhul Sfant sau nu?Vreti sa cunoasteti daca o familie, o lucrare, un om au Duhul Sfant sau nu?Aceasta este foarte usor de aflat!Nu dupa predicile maiestrit alcatuite,nici dupa infatisarile evlavioase din afara,nici dupa cantarile si zambetele laudaroase,nici dupa cartile sau practicile care pot fi usor o imi-tatie, o masca, un paravan inselator,nici dupa strigate, dupa tremuraturi, dupa crisparea fetei, dupa suieraturi, dupa vorbele fara inteles si fara randuiala,ci dupa proslavirea lui Hristos in fapte, dupa...