Cantarea lui David II Samuel 22, 17 O veche istorioara ebraica spune ca atunci cand fiica lui Faraon l-a salvat pe copilasul Moise din apele raului, ea si-a intins bratul si a apucat sicriasul care era manat de ape. Sicriasul era departe, dar se spune ca o minune s-a intamplat: mana ei s-a lungit []Cantarea lui David II Samuel 22, 17 O veche istorioara ebraica spune ca atunci cand fiica lui Faraon l-a salvat pe copilasul Moise din apele raului, ea si-a intins bratul si a apucat sicriasul care era manat de ape.

Sicriasul era departe, dar se spune ca o minune s-a intamplat: mana ei s-a lungit atat de mult pana ce a ajuns sa apuce sicriasul cu copilul si sa-l traga la mal.

Mana celui care doreste sa-l salveze pe cel primejduit se intinde. i, daca omul o intinde cat poate el, Dumnezeu face minunea ca ea sa ajunga pana la cel pe care vrea sa-l ridice, sa-l salvezeMana celui care doreste sa se roage fierbinte se intinde spre Dumnezeu i, daca se intinde cat poate si cat este puterea ei, Dumnezeu o lungeste ca sa ajunga pana la tronul Sau, de unde ea primeste ceea ce Ii cere.

Mana celui care este in primejdie se intinde spre Mantuitorul sau. i, daca se intinde atat cat poate, ajunge pana la Crucea Lui, pana la Sangele Sau, pana la mana Lui strapunsa, pana la coasta Lui mantuitoare si de acolo primeste iertarea si ajutorul Lui.

Mana Domnului se intinde totdeauna pana in fundul adancului din...