Dar ce o mai fi si aia, sa te inscrii in Oastea Domnului, se intreaba lumea pai n-au trait si mosii si stramosii nostri fara sa se inscrie in Oastea Domnului dar ce noutate o mai fi si asta sa te inscrii la Oaste Asa graieste lumea. Peste tot lumea vede in Oaste o noutate []Dar ce o mai fi si aia, sa te inscrii in Oastea Domnului, se intreaba lumea pai n-au trait si mosii si stramosii nostri fara sa se inscrie in Oastea Domnului dar ce noutate o mai fi si asta sa te inscrii la Oaste Asa graieste lumea. Peste tot lumea vede in Oaste o noutate fara rost si fara temei.

Dar noi zicem ca Oastea Domnului este o creatie a Duhului Sfant. Si, ca atare, ea isi are toate rosturile ei in Biserica Duhului Sfant si in Cartea Duhului Sfant, Biblia.

A te inscrie in Oaste, pare de fapt o noutate fara rost fara temei biblic. Dar cercetand Scripturile aflam ca si acest amanunt isi are temeiul lui in Biblie.

In Biblie se afla un loc minunat scris parca anume pentru cei ce se inscriu la Oaste. E locul de la Isaia cap. 44. E vorba acolo despre profetia vremurilor din urma, cand Duhul Sfant se va revarsa din belsug peste tot pamantul si va lucra cu putere mare in sufletele oamenilor. In zilele acelea zice Domnul voi turna ape peste pamantul insetat si rauri peste pe pamantul uscat; voi turna Duhul meu peste odraslele tale. i vor rasari ca firele de iarba intre ape, ca salciile langa paraiele de apa. Unul va zice: eu sunt al Domnului. Altul se va numi cu numele lui Iacov; iar altul se va scrie cu mana lui: al Domnului sunt.

Iar altul se va scrie cu mana lui: al Domnului sunt Iata o profetie care s-a implinit pe pamantul tarii romanesti, unde zeci de mii de suflete scriu azi cu mana lor: eu sunt al Domnului eu sunt ostas al Domnului.

Iata si aceasta o dovada graitoare ca de la Domnul este Oastea Domnului si Duhul Sfant a lucrat si lucreaza prin ea.

Fratele meu!...