1. Mantuitorul nostru Iisus Hristos S-a inaltat la ceruri si sade de-a Dreapta Maririi, in locurile preainalte, ajungand cu atat mai presus de ingeri cu cat a mostenit un nume mult mai minunat decat al lor (Evr 1, 3-4) si S-a facut, pentru toti cei ce-L asculta, Urzitorul unei mantuiri vesnice (Evr 5, 9). Acolo []1. Mantuitorul nostru Iisus Hristos S-a inaltat la ceruri si sade de-a Dreapta Maririi, in locurile preainalte, ajungand cu atat mai presus de ingeri cu cat a mostenit un nume mult mai minunat decat al lor (Evr 1, 3-4)si S-a facut, pentru toti cei ce-L asculta, Urzitorul unei mantuiri vesnice (Evr 5, 9).

Acolo a pregatit El un loc pentru cei ce-L iubesc si Il urmeaza (In 14, 2).

O, minunat Mantuitor, ce fericiti vor fi cei ce vor avea parte de acestea!2. Hristos ii mantuieste in chip desavarsit pe toti cei ce se apropie de Dumnezeu prin El, pentru ca traieste pururea ca sa mijloceasca pentru ei (Evr 7, 25). i iarasi va veni, cu marire, sa judece viii si mortii si sa aduca mantuirea celor ce-L asteapta (In 14, 3; Fapte 1, 11; I Tes 1, 10; II Tes 1, 10; Apoc 1, 7).

Caci El este Biruitorul nemaibiruit niciodata.3. Voi, copii ai lui Hristos,credinciosi ai lui Hristos,vestitori ai lui Hristos,slujitori binecuvantati ai lui Hristos, fiti fericiti si fiti siguri ca in curand si voi veti scapa din mainile oamenilor.

Dupa ce veti mai suferi cat mai este randuit sa suferiti spre deplina voastra curatire, in curand voi va veti inalta Acolo unde nu mai este suferinta, pentru ca im-parateste pe veci numai bucuria.4. Dupa ce si voua va vor mai face oamenii ceea ce inca le este ingaduit lor de Dumnezeul vostru ca sa va faca, spre binele vostru si spre slava Lui, veti scapa si voi din mainile tuturor.

O,...