Eu sunt un nebun pentru Hristos. Colind satele si targurile cu carti. Toti ma cunosc. Unii rad de mine, altii se bucura Am venit la Sibiu sa vad rastignirea Vechiul si bravul stegar in Oastea Domnului, Iulius Igna, din Campuri, jud. Hunedoara. Raspandeste mereu Cuvantul Domnului, platind si de la el, pentru a trimite foaia [] Eu sunt un nebun pentru Hristos. Colind satele si targurile cu carti. Toti ma cunosc. Unii rad de mine, altii se bucura Am venit la Sibiu sa vad rastignirea Vechiul si bravul stegar in Oastea Domnului, Iulius Igna, din Campuri, jud. Hunedoara. Raspandeste mereu Cuvantul Domnului, platind si de la el, pentru a trimite foaia si cartile prin locuri unde acestea sunt necunoscute.

Era unul dintre cei mai iubiti de Parintele Iosif, un harnic lucrator si un statornic frate, totdeauna vesel, totdeauna smerit, totdeauna binevoitor. A fost credincios pana la moarte.

Era nelipsit de la biserica in orice duminica si sarbatori, insotind cantarile de la strana cu ochii plini de lacrimi, fiindca iubea nespus de mult cantarea religioasa.

Cantarile Oastei le canta cu o armonica pe care totdeauna o purta cu el. Cele mai multe din cantarile de prin adunari, fratii si surorile le invatau, ani de zile, de la armonica fratelui Iulius, care aducea de fiecare data in adunari cate o cantare noua.

Oricand s-a ivit o trebuinta materiala deosebita si Lucrarea Domnului apela la un ajutor banesc, fratele Iulius era cel dintai care isi deschidea inima si mana pentru a ajuta lucrul Domnului. La contributia pentru plata tipografiei, el a ajutat cu o mai mare parte decat oricare altul dintre frati.

Cand s-a facut chemare pentru o Casa a foii Isus Biruitorul , el era cel dintai sa ajute.

Cand a fost nevoie de o camioneta pentru misiuni, tot fratele Iulius a fost printre cei dintai.

La multe initiative bune el a fost cel ce le-a pornit, iar in fruntea desfacatorilor de carti si de foi, el era, ani de zile, cel dintai pe lista bunilor desfacatori.

Desi era invalid de razboi din Primul Razboi Mondial...