Prietenul nesincer poarta masca prieteniei pentru a avea parte de foloasele de pe urma ei Prietenul nesincer este un om interesat, neiubitor, viclean, egoist, ipocrit, purtand masca prieteniei pentru a avea parte de foloasele de pe urma ei; minte atunci cand spune ca sustine prietenia, si ascunde viclesug inauntrul lui cand vorbeste despre devotament. Are []Sfantul ierarh Nectarie din EghinaPrietenul nesincer poarta masca prieteniei pentru a avea parte de foloasele de pe urma eiPrietenul nesincer este un om interesat, neiubitor, viclean, egoist, ipocrit, purtand masca prieteniei pentru a avea parte de foloasele de pe urma ei; minte atunci cand spune ca sustine prietenia, si ascunde viclesug inauntrul lui cand vorbeste despre devotament.

Are pretentia ca prietenii sa-l ajute, dar el insusi refuza sa-si ofere sprijinul atunci cand prietenul i-l cere, inventand o mie de pretexte.

Isi arata prietenia atunci cand prietenului ii merge bine, dar la necaz se dezice de el. Isi aduce aminte de el atunci cand ii merge...