Traim astazi vremuri intocmai cum erau cele din cetatile Sodoma si Gomora de odinioara. Tinerii din epoca aceasta, sau mai bine-zis de la sfarsit de secol XX, au ajuns la cel mai mare grad de pacatosenie. La tot pasul vedem tineri fara de lege si fara de rusine, imbracati in fel si chip, dupa moda []Traim astazi vremuri intocmai cum erau cele din cetatile Sodoma si Gomora de odinioara. Tinerii din epoca aceasta, sau mai bine-zis de la sfarsit de secol XX, au ajuns la cel mai mare grad de pacatosenie. La tot pasul vedem tineri fara de lege si fara de rusine, imbracati in fel si chip, dupa moda desucheata a lumii de azi. Din pricina modei si a libertatii la indemana oricui, majoritatea tinerilor isi alege modul de viata pe care si-l doreste, fara a mai tine seama de parerea nimanui.

Dar iata ce spune Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, la Iezechil 16, 49: aceasta a fost nelegiuirea Sodomei: ingamfarea, indestularea de paine si nepasarea.

Asa este omul! Cat traieste bine, uita pe Dumnezeu, Binefacatorul sau, in loc sa-I multumeasca pentru binecuvantari.

Cer tinerii bani de la parinti, pentru a-si cumpara haine noi, pentru ca cele vechi nu se mai poarta, fiindca nu mai sunt la moda! Iar noptile si le petrec prin baruri si discoteci, unde-si pierd sanatatea trupului si a sufletului.

Spunea Parintele Iosif ca orasele cele mari sunt azi niste Sodome si Gomore moderne , dar raul a patruns acum si la sate. Tineri cu fata de trandafir ajung niste uraciuni si niste schelete, dupa ce apuca cu desfranarea si cu bolile ei.

Pe viata mea zice Domnul Sodoma si Gomora n-au facut ceea ce faceti voi! (Iezechil 16, 48). i ne mai intrebam de ce tineretul de azi a ajuns in aceasta stare groaznica? Fiindca azi, mai mult ca oricand, pacatul a ajuns la cea mai inalta culme. Iar daca vrei sa te apropii cu Biblia, Cuvantul lui Dumnezeu, de oamenii...