17. Sa nu mai amaram pe nimeni. Sa ne fie mila chiar si de vrajmasii nostri, fiindca ei au si mai mare nevoie de mantuirea lui Dumnezeu decat prietenii. Sa le inlaturam pe cat putem orice piedica din drumul lor spre Hristos, Domnul nostru, ca sa-L poata afla si ei pe scumpul nostru Mantuitor, Care []17. Sa nu mai amaram pe nimeni.

Sa ne fie mila chiar si de vrajmasii nostri, fiindca ei au si mai mare nevoie de mantuirea lui Dumnezeu decat prietenii.

Sa le inlaturam pe cat putem orice piedica din drumul lor spre Hristos, Domnul nostru, ca sa-L poata afla si ei pe scumpul nostru Mantuitor, Care a suferit pe Crucea Lui si pentru ei. i sa facem slujba aceasta cu bucurie, cu mila, cu dragoste si nu de sila, ca ei s-o poata primi.

Puterea si iubirea Lui ne va ajuta.18. Eu am iubit acest pamant al parintilor si al inaintasilor mei cu tot atata putere cu cata iubesc cerul acesta, tot al lor.

Fiindca in acest pamant sunt trupurile lor, dupa cum in acest cer sunt sufletele lor.

Ori de cate ori am atins acest pamant cu picioarele mele, cu plugul meu sau cu sapa mea, am dorit sa-l mangai totdeauna cald si iubitor, cu o dulce dragoste de fiu, cum atingi un suflet viu si drag. i tot asa ma ating de acest cer scump, cu mainile mele, cu ochii mei, cu rugaciunea mea.

Fiindca in acest pamant suspina trupurile...