Plangand ne despartim de elZdrobiti, cu inimi frante,Caci ne-a iubit pe toti la fel,Cu-o dragoste fierbinte. Dupa o suferinta indelunga, fratele nostru Petrita Colf din Halmagiu, a trecut la Domnul, miercuri 4 noiembrie.

Inmormantarea va avea loc sambata, 7 noiembrie, ora 13. Dar pana atunci seara de seara va fi privegheat de sufletele care l-au [] Plangand ne despartim de elZdrobiti, cu inimi frante,Caci ne-a iubit pe toti la fel,Cu-o dragoste fierbinte. Dupa o suferinta indelunga, fratele nostru Petrita Colf din Halmagiu, a trecut la Domnul, miercuri 4 noiembrie.

Inmormantarea va avea loc sambata, 7 noiembrie, ora 13. Dar pana atunci seara de seara va fi privegheat de sufletele care l-au cunoscut si iubit de-a lungul vietii sale de ostas al Domnului.

Dumnezeul pe Care L-ai iubit si slujit dupa puteri sa te odihneasca in pace, adaugandu-te la numarul fratilor nostri care au trecut biruitori in Patria Cereasca!Senin, cu zambetul pe buze,Asa l-am cunoscut,Si-n inima-i mareataNoi toti am incaput.

Un om curat la suflet,Cu duh de-mpaciuireSe duce-acum spre viataCealalta-n nemurireIubite frate Petru,Hristos sa te-, odihneascaIn sanul cetei sfinteIn Patria cereasca!Iar intalnirea sfantaCu-ai nostri-naintasi.

Sa fie-n Psalmi si-n versuriTransmise spre urmasi.

Mergi suflet drag la DomnulSi roaga-L ne-ncetatCa Oastea sa invingaPrin Duhul ei curatSlavit sa fie Domnul!