Dragostea sfanta a lui Dumnezeu pentru noi, oamenii, s-a intrupat in Iisus. El a venit la noi, ca sa ne salveze, dar noi nu L-am primit. L-am respins, L-am prigonit si L-am condamnat la moarte, rastignit pe cruce. Insa toate acestea Iisus le-a luat asupra Sa. El a avut incredere ca atunci cand Ii vom []Dragostea sfanta a lui Dumnezeu pentru noi, oamenii, s-a intrupat in Iisus. El a venit la noi, ca sa ne salveze, dar noi nu L-am primit. L-am respins, L-am prigonit si L-am condamnat la moarte, rastignit pe cruce. Insa toate acestea Iisus le-a luat asupra Sa. El a avut incredere ca atunci cand Ii vom auzi glasul, vom urma adevarul, vom raspunde dragostei Sale nemarginite si vom merge pe drumul cel drept.

Iisus imi spune adevarul despre mine insami. In felul acesta ma ajuta. El imi deschide ochii, ca sa-mi pot vedea greselile, slabiciunile si lipsurile. Iisus ma face sa recunosc ca sunt pacatoasa, individualista si ca exercit o influenta negativa asupra aproapelui meu. Eu am nevoie de El, Cel care, prin Cuvantul Sau, imi arata greselile si slabiciunile, dar ma si ajuta sa ma schimb dupa voia Lui.

Iisus a trait clipe cand dragostea,indurarea si mila Lui nu au fost intelese. A suferit respingeri si persecutii, injosiri si chinuri, acceptand sa fie condamnat nevinovat, ca sa plateasca pretul jertfei pentru iertarea pacatelor noastre. El a acceptat chinurile rastignirii fara ura si repulsie.

Acelasi lucru il face Domnul Iisus si astazi. i eu sunt hotarata sa ascult de Cuvintele Sale.

El vrea sa-mi daruiasca o viata cu sens, eliberandu-ma de osanda cea vesnica, pedeapsa pe care o meritam pentru pacatele mele.

Mantuitorul Iisus Hristos este milos, indurator si are multa rabdare atat cu mine cat si cu noi toti. El este Pastorul Bun Care Se ingrijeste de noi, oile Sale.

El nu ne lasa singuri, ci ramane cu noi pana la sfarsit!Elena CRISTEA Galati