Tu, crestine , care te infunzi prin carciumi, prin cafenele, prin cluburi, prin case de desfrau si prin alte locuri de distractii , pe unde colcaie vier mii tuturor pacatelor, nu mai simti nici o mustra re de constiinta? Nu auzi glasul Domnului Dumne zeu care te striga: Unde esti? ? Nu-ti dai seama unde esti? Nu-ti dai seama de starea []Tu, crestine , care te infunzi prin carciumi, prin cafenele, prin cluburi, prin case de desfrau si prin alte locuri de distractii , pe unde colcaie vier mii tuturor pacatelor, nu mai simti nici o mustra re de constiinta? Nu auzi glasul Domnului Dumne zeu care te striga: Unde esti? ?Nu-ti dai seama unde esti? Nu-ti dai seama de starea nenorocita in care ai ajuns? Nu-ti dai seama ca te cufunzi cu totul in mocirla? Ca te pierzi cu totul?Trezeste-te! Trezeste-te!Iata ce zice Cuvantul lui Dumnezeu despre cei ce cauta fericirea in betii si petreceri: Vai de cei ce dis-de-dimineata alearga dupa bauturi ametitoare si sed pana tarziu noaptea, si se infierbanta de vin (Is 5, 11).

Vai de ei! Iata ce zice Cuvantul lui Dumnezeu despre betivi si chefuitori. i daca Cuvantul lui Dumnezeu spune asa despre ei, apoi sa stim ca e vai si iar vai. Sa ne cutremuram, sa plangem de mi la lor si sa ne ostenim necontenit pentru intoarce rea lor.

Cuvantul lui Dumnezeu nu minte, nici nu glumeste. Cuvantul lui Dumnezeu este Adevarul.

Teoriile filosofilor si ale oamenilor de stiinta, oricat de mari ar fi ei, pot sa fie false, minci noase, gresite. Singur Cuvantul lui Dumnezeu spune numai Adevarul. O, daca ar primi oamenii Cuvantul lui Dumnezeu si ar trai dupa Cuvantul lui Dumne zeuIntr-adevar, iata roadele carciumilor si ale al coolului: certuri, scandaluri,...