4. Totdeauna a fost ordine in Biserica lui Dumnezeu. Numai in sinagoga satanei a fost totdeauna dezbinare, fiindca dezordinea este elementul diavolului si sistemul prin care guverneaza el.

Hristos, Domnul si Imparatul nostru, a vrut si a poruncit totdeauna supusilor Lui unirea si partasia intre toti.

Voi toti sa fiti una a zis si S-a rugat []4. Totdeauna a fost ordine in Biserica lui Dumnezeu. Numai in sinagoga satanei a fost totdeauna dezbinare, fiindca dezordinea este elementul diavolului si sistemul prin care guverneaza el.

Hristos, Domnul si Imparatul nostru, a vrut si a poruncit totdeauna supusilor Lui unirea si partasia intre toti.

Voi toti sa fiti una a zis si S-a rugat El (In 17, 20-23).

Dragostea lui Hristos ne strange, spune Cuvantul Sau (II Cor 5, 4).5. Diavolul, vrajmasul lui Hristos, a vrut si a lucrat totdeauna dezbinarea. Dezbina si stapaneste! este lozinca lui impotriva Bisericii si a Evangheliei lui Hristos.

Unitatea si partasia sta in ordinea si in ascultarea frateasca, iar dezbinarea si nimicirea sta in dezordinea si neascultarea dintre frati.6. Cresterea si propasirea Lucrarii lui Dumnezeu sta in unitatea si randuiala frateasca, iar nimicirea si moartea ei sta in dezbinarea si in neoranduiala dintre frati.

Oricine lucreaza in unitate cu fratii, in randuiala si in partasie ajuta cresterea si zidirea Bisericii. i este un slujitor al lui Hristos.

Dar oricine lucreaza in neoranduiala, in impotrivire cu fratii, grabeste nimicirea Lucrarii Domnului si este un...