Autorul Psaltirii este Duhul Sfant, iar Duhul Sfant, Mangaietorul, asa a intocmit aceasta carte, ca ea sa aiba leac si untdelemn pentru toate ranile, durerile, intristarile si framantarile vietii noastre. Esti bolnav? O suta de medici nu pot face la patul tau ceea ce face un psalm. Esti incercat si intristat? O suta de prieteni si [] Autorul Psaltirii este Duhul Sfant, iar Duhul Sfant, Mangaietorul, asa a intocmit aceasta carte, ca ea sa aiba leac si untdelemn pentru toate ranile, durerile, intristarile si framantarile vietii noastre. Esti bolnav? O suta de medici nu pot face la patul tau ceea ce face un psalm.

Esti incercat si intristat? O suta de prieteni si mangaietori nu te pot mangaia asa cum te mangaie Cuvantul lui Dumnezeu din Psaltire (Parintele Iosif Trifa ) Parintii din vechime spuneau ca o ora de rugaciune face cat doua ceasuri de munca. ( Arhimandrit Zaharia Zaharou )Iubitii nostri frati, indemnurile fratilor nostri inaintati in varsta, pentru noi cei tineri si nu numai este predominant un indemn la mai multa rugaciune. De aceea indraznim sa venim din nou cu o chemare si propunere de rugaciune pentru toti fratii si surorile din Oastea Domnului si nu numai! Dorim sa incercam incepand cu aceasta perioada a Postului Mare, o perioada cu totul speciala si de o importanta esentiala pentru orice crestin ortodox, o comuna actiune duhovniceasca.

Fiecare dintre cititorii acestor ganduri, care simt necesitatea unirii in rugaciune si a intensificarii strigatului duhovnicesc catre Dumnezeupentru izbavirea de noua boala molipsitoare;pentru unitatea Oastei Domnului in Dragoste si Adevar, cu pocainta adevarata si adanca, dupa modelul rugaciunii Sfantului Efrem Sirul Doamne si Stapanul vietii mele si dupa modelul vietii Parintelui Iosif Trifa.pentru o lucrare tainica a lui Dumnezeu in inima fiecaruia dintre noi, pentru roade duhovnicesti, intelepciune, curaj si daruire;pentru crestere duhovniceasca sanatoasa, pentru intarirea legaturilor fratesti intre noi;pentru o lucrare de redesteptare duhovniceasca in familiile si in adunarile noastre;pentru ca Domnul sa ne creasca dragostea, credinta si unitatea dintre noi;pentru generatiile de tineri, adolescenti si copii, pe care sa-i pazeasca si sa-i intareasca Domnul;pentru generatiile mature, sa-i binecuvinteze Domnul cu intelepciune si traire duhovniceasca autentica, sa avem modele de urmat;pentru mamele si surorile noastre, pentru cresterea si intarirea duhovniceasca a familiilor noastre;pentru biruinte, tarie si intelepciune, pentru izbavirea de puterea celui rau ;pentru ca Domnul sa pregateasca El adunarile oastei, cu multa putere, ca noi tinerii sa gasim acolo dulceata unica;pentru cei care lucreaza la editura oferindu-ne hrana duhovniceasca scrisa;pentru cei care lucreaza in mediul online pentru ca Viata din Cuvant sa aiba ROD-ul ei si pe aceasta cale;pentru insetare dupa Cuvantul Domnului, pentru dorinta de dependenta de Tatal nostru, dorinte sincere de apropiere fata de Domnul Dumnezeu Adevarat; pentru inaintasii acestei frumoase lucrari, Oastea Domnului, si in primul rand pentru intemeietorul ei pamantesc, parintele Iosif Trifa ca Domnul sa-l (sa-i) aseze unde dreptii se odihnesc, de-a dreapta Sa;pentru regasirea noastra, a tuturor, in marele ocean al iubirii lui Dumnezeul unde isi gaseste bucuria si locul fiecare suflet sincer si pentru...