din vorbirea si rugaciunea fratelui Traian Dorz de la adunarea onomastica a fratelui Popa Petru, Saucani 29 iunie 1985 In Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. Slavit sa fie Domnul!,,Aduceti-va aminte de mai-marii vostri care v-au vestit voua Cuvantul lui Dumnezeu. Uitati-va cu bagare de seama la sfarsitul felului []din vorbirea si rugaciunea fratelui Traian Dorz de la adunarea onomasticaa fratelui Popa Petru, Saucani 29 iunie 1985In Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

Slavit sa fie Domnul!,,Aduceti-va aminte de mai-marii vostri care v-au vestit voua Cuvantul lui Dumnezeu. Uitati-va cu bagare de seama la sfarsitul felului lor de vietuire si urmati-le credinta. Iisus Hristos este acelasi: ieri, azi si in veci! Intr-adevar, se cuvine sa-I multumim din toata inima Domnului si Dumnezeului nostru pentru o zi ca asta in care traim imprejurari si momente, si impresii, si prezenta unui har deosebit pe care Domnul Dumnezeul nostru il revarsa, in toate privintele, peste sufletele si peste viata noastra.

Porunca din sfantul Cuvant al lui Dumnezeu pe care am citit-o este una dintre cele mai de seama porunci. Aduceti-va aminte de mai-marii vostri care v-au vestit voua Cuvantul lui Dumnezeu este una dintre cele mai insemnate porunci, in tr-ade var, pe care sfantul Cuvant al lui Dumnezeu ni le aduce totdeauna aminte. Pentru ca, dupa dragostea de Dumnezeu si dupa porunca respectului si ascultarii de Dumnezeu, nu-i alta porunca mai mare, decat porunca sa ne cinstim parintii nostri, oamenii mari ai lui Dumnezeu care, dupa El, prin El si pentru El, au cautat sa ne aduca noua lumina si mantuirea si pentru viata aceasta, si pentru viata vesnica.

Intr-adevar, datoria de ascultare si de...