Biblia este o carte minunata in care se vede amanuntit cum curge si cum se scurge viata omeniri si viata omului. Biblia cuprinde toata istoria si toata viata omenirii, incepand de la facerea lumii si pana la sfarsitul veacurilor. Partea din urma din viata omenirii e pusa in cartea ultima a Bibliei, si se numeste []Biblia este o carte minunata in care se vede amanuntit cum curge si cum se scurge viata omeniri si viata omului. Biblia cuprinde toata istoria si toata viata omenirii, incepand de la facerea lumii si pana la sfarsitul veacurilor. Partea din urma din viata omenirii e pusa in cartea ultima a Bibliei, si se numeste Apocalipsa. Cartea aceasta cuprinde vedeniile ce le-a avut Apostolul si Evanghelistul Ioan pe insula Patmos.

In aceste vedenii, Domnul Dumnezeu i-a aratat Evanghelistului Ioan tainele cele mari ale vremurilor din urma. Apostolul Ioan a pus aceste aratari in cartea ce se numeste Apo calipsa, cartea descoperirilor dumnezeiesti (in chipul de mai sus se vede Evanghelistul Ioan prinzand in carte dumnezeiestile descoperiri).

Apocalipsa e o carte plina de peceti si de taine care intrec stiinta si cunostinta oamenilor. Nu e dat omului sa dezlege aceste taine. Toti cei care incearca acest lucru, amintind fel de fel de numere si nume, de ani si de oameni, gresesc cumplit. Tainele Apocalipsei privesc vremurile din urma, privesc vremurile ce vor veni, iar tainele viitorului si ale sfarsitului veacurilor singur Tatal Ceresc le stie (Marcu 13, 32).

Nu se poate insa tagadui faptul ca vremurile noastre incep tot mai mult sa se asemene cu vremurile aratate in Apocalipsa.

Apocalipsa arata vremurile din urma ca vremuri de cumplite stricaciuni sufletesti. O generala decadere sufleteasca va cuprinde lumea si omenirea. Vor fi vremuri de stricaciuni sufletesti si de rautati care n-au fost de la inceputul lumii.

Numarul celor credinciosi va scadea grozav.

Aceasta cumplita decadere sufleteasca va fi insotita de vremuri grele, de grozave...