din vorbirea fratelui Traian Dorz la nunta de la Chimindia august 1979 In Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. Programul nostru trebuie sa se-mplineasca. i va trebui, peste cateva clipe, sa mergem pentru ceea ce trebuie sa facem si unde suntem asteptati. As fi dorit din toata inima aici, unde []din vorbirea fratelui Traian Dorz la nunta de la Chimindia august 1979In Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

Programul nostru trebuie sa se-mplineasca. i va trebui, peste cateva clipe, sa mergem pentru ceea ce trebuie sa facem si unde suntem asteptati.

As fi dorit din toata inima aici, unde avem un moment asa de impresionant, asa de minunat si unde sunt atatea suflete pe care le iubim atat de mult atatia ochi in care nu putem privi fara lacrimi Nu stiu cum toata viata noastra am cunoscut aceste doua mari si minunate conditii de la Dumnezeu; am avut aceste doua mari lucruri in viata noastra: dragostea si lacrimile Cum am mostenit de la parintii nostri: si-n cele mai luminoase zile, poate ca ochii nostri, de prea multa lumina, au fost mereu plini de lacrimi i-n cele mai intunecate nopti, poate ca ochii nostri, de prea mult intuneric, au avut numai lacrimiNoi multumim lui Dumnezeu ca nu ne-a lasat dragostea fara lacrimi, nici lacrimile fara dragoste Lui ne rugam mereu pentru aceste doua mari si minunate daruri. Pentru ca vai de cei care nu pot iubi si vai de cei care nu pot plange. In cele mai fericite clipe, noi n-am putut sa ne sarutam de lacrimi. In cele mai indurerate clipe, noi am multumit lui Dumnezeu pentru toate acestea.

Da, pentru ca s-a vorbit asa de frumos despre semnificatia nuntii si despre ceea ce Dumnezeu intemeiaza, in primul rand, printr-o unire de...