Slavit sa fie Domnul! Fronturile Oastei sunt pline de luptatori din care a pierit frica. Sunt pline de ostasi care indraznesc in Numele Domnului si biruiesc. Ne-ar trebui o carte intreaga sa dam astfel de pilde frumoase. Vom da o seama din ele in Cartea Biruintelor. Aici amintim, pe scurt, numai una. In foaia noastra []Slavit sa fie Domnul! Fronturile Oastei sunt pline de luptatori din care a pierit frica. Sunt pline de ostasi care indraznesc in Numele Domnului si biruiesc. Ne-ar trebui o carte intreaga sa dam astfel de pilde frumoase. Vom da o seama din ele in Cartea Biruintelor. Aici amintim, pe scurt, numai una.

In foaia noastra Isus Biruitorul , s-a publicat mult-graitorul raport de mai jos:Suntem in Sarbatorile Craciunului, atat de dulci si scumpe sufletului nostru.

Dar satul vuieste de zgomote. El tine sa petreaca asa dupa cum a apucat , cu jocuri si betii. i mai ales tineretul, care nu cunoaste pe Iisus i, in bucuria noastra curata de la Craciun, ne-am gandit si la ei. Ne-am zis: Iata, ei petrec fara Dumnezeu. Hai sa mergem sa le vestim pe Iisus si sa-i chemam la Domnul adevaratei bucurii. i, dupa ce, la casa unui frate am facut un popas de rugaciune, am plecat la ei, la ospatul lor Am ajuns. Aici, vuiet mare! Joc, chiote, strigate, rasete, betie, destrabalare Ne infioara aceasta petrecere.

Nu mai calcasem nici unul de ani de zile pragul lor, si acum, numai, ne dam seama in ce iad ingrozitor sunt. Intrarea noastra are darul sa vestejeasca putin buna dispozitie a jucatorilor. Nu...