Bolnav de iubire si zdrobit de jale,am pornit pe drumuri lungi a Te gasi,sa sarut cu lacrimi urma Urmei Talesi macar o data Fata-a- i mai privi. i-am gresit, Iisuse, mi-am calcat cuvantul, i-am tradat iubirea, sunt un lepadat,dar azi sunt in stare sa-nconjor pamantul,sa sarut obrazul care L-am scuipat. Unde-ai mers? O, unde ai plecat Tu []Bolnav de iubire si zdrobit de jale,am pornit pe drumuri lungi a Te gasi,sa sarut cu lacrimi urma Urmei Talesi macar o data Fata-a- i mai privi. i-am gresit, Iisuse, mi-am calcat cuvantul, i-am tradat iubirea, sunt un lepadat,dar azi sunt in stare sa-nconjor pamantul,sa sarut obrazul care L-am scuipat.

Unde-ai mers? O, unde ai plecat Tu oare?Sfasie cainta sufletul meu tot,risipesc pe drumuri lacrime amare,e pustiu si-s singur, Doamne, nu mai pot!Viata mi-e zdrobita, iar in jur, haine,urla numai fiare, groaza si fiori;si-a infipt Durerea mii de colti in mine iata, Doamne, plata celor tradatori!Vai, sunt gol si singur, si privesc cu jalestarvul pentru care eu Te-am parasit,n-am pus pret pe harul ascultarii Talesi-azi mi-e-ntregul suflet ars si pustiit.

Am crezut iubirea ceva de vanzare,anii-atator jertfe i-am pierdut din gand,Scumpa mea Comoara, n-am putut fi-n stares-o platesc cu sange, dar sa nu mi-o vand!Am crezut ca...