Doresc sa Te privesc pe Tine, de dragul Cui au suportat in lume, fericiti, si viata, si moartea, mii si mii de sfinti. De dragul Cui viata sfanta a mii de tinere fecioare s-a despartit de-a lumii bunuri, de promisiuni si de parinti De dragul Cui si randunica, privind spre ceruri, canta dulce, chiar daca []Doresc sa Te privesc pe Tine,de dragul Cui au suportatin lume, fericiti, si viata,si moartea, mii si mii de sfinti.

De dragul Cui viata sfantaa mii de tinere fecioares-a despartit de-a lumii bunuri,de promisiuni si de parintiDe dragul Cui si randunica,privind spre ceruri, canta dulce,chiar daca e uscata creangape care trebuie sa stea.

De dragul Cui stau sa-nfloreascasalcamii fericiti pe coasta,chiar daca-i toamna si sub brumacurand podoaba va cadeaDorescdar cand privesc spre Tine,nu stiu, cu lacrimi, ori cu soare,ori cu minuni se umplu ochiisi nu mai pot nimic vedea.

Iisuse, da-mi lumina sfantaca, si pe cald, si pe racoare,si singura, si prin multimesa-mi tina pururi urma Ta!Scumpele noastre surori / Traian DORZ Sibiu: Oastea Domnului, 2004