Iubitilor frati si surori si mult pretuiti prieteni si rude ce ati venit in acest loc! In Sfantul Cuvant al lui Dumnezeu, Sfantul Apostol Pavel spune asa, in Epistola catre Evrei 10, 37: Inca putina vreme, foarte putina, si Cel ce vine va veni si nu va zabovi. Dar cel ce da inapoi, sufletul Meu []Iubitilor frati si surori si mult pretuiti prieteni si rude ce ati venit in acest loc! In Sfantul Cuvant al lui Dumnezeu, Sfantul Apostol Pavel spune asa, in Epistola catre Evrei 10, 37: Inca putina vreme, foarte putina, si Cel ce vine va veni si nu va zabovi. Dar cel ce da inapoi, sufletul Meu nu gaseste placere in el .

In capitolul 13, Sfantul Pavel spune: Iisus Hristos ieri, astazi si in veci Deci aceia care s-au legat de El, aceia care s-au predat Domnului, aceia nu s-au inselat nici in veacul acesta si cu atat mai putin in veacurile vesniciei.

Sfantul Cuvant al lui Dumnezeu, punand fata in fata pe Domnul Iisus si pe Sfantul Ioan Botezatorul, ne spune: Au ce-ati iesit sa vedeti? O trestie batuta de vant? Ce-ati iesit sa vedeti? Om imbracat in haine moi? Acestia sunt in casele imparatului! Suntem noi in stare sa-I multumim lui Dumnezeu ca aici toti suntem imbracati in haine moi? Toti suntem parca imparati si imparatese, toti suntem parca printi si printese.

Cine ne-a ridicat pe noi aici? Cine ne-a dat noua acest drept? Cine ne-a ajutat din toate punctele de vedere, si trupeste, si sufleteste? Cine? decat El, Domnul Iisus!Pe cine ati iesit sa vedeti? O trestie batuta de vant? Pe Ioan Botezatorul?...