1. In Duhul Legii lui Hristos este unitate, este respect, este partasie, este fericirea adevarata. In lumina acestei Legi, toate celelalte dispar. Cine slujeste Legii lui Hristos este binecuvantat si folositor tuturor semenilor sai. 2. Credinciosul Domnului va trai si mai departe, pamanteste, in legea sa, dar prin Hristos va largi hotarele acestei legi pana []1. In Duhul Legii lui Hristos este unitate, este respect, este partasie, este fericirea adevarata.

In lumina acestei Legi, toate celelalte dispar.

Cine slujeste Legii lui Hristos este binecuvantat si folositor tuturor semenilor sai.2. Credinciosul Domnului va trai si mai departe, pamanteste, in legea sa, dar prin Hristos va largi hotarele acestei legi pana la nemarginirea hotarelor Legii lui Dumnezeu. i cand toti vor fi sa faca astfel, atunci micile hotare ale tuturor legilor se vor largi, se vor intrepatrunde, se vor depasi pana vor deveni iarasi toate numai Una singura, asa cum a fost la inceput.

Toate legile vor deveni o singura Lege.

Toate turmele, o singura Turma. i toti pastorii, un singur Pastor Iisus Hristos (In 10, 16).3. Oare nu spui cumva cu gura ca doresti sa vina Imparatia lui Dumnezeu, dar cu fapta lucrezi sa intinzi tot imparatia ta si a aliatilor tai lumesti?Zici ca iubesti Legea lui Hristos, dar propovaduiesti tot legea...