Doresc cu atata nerabdare orice intalnire cu Tine, incat, cu mult inainte de sosirea ceasului fericit, inima imi tremura, infiorata la vantisorul oricarui gand care vin dinspre Tine. i in vederea intalnirii, imi caut vesmintele cele mai sarbatoresti si imi impodobesc toate intrarile cu roade. Imi umplu toate camarile cu miresme alese, imi asez cele mai []Doresc cu atata nerabdare orice intalnire cu Tine,incat, cu mult inainte de sosirea ceasului fericit, inima imi tremura, infiorata la vantisorul oricarui gand care vin dinspre Tine. i in vederea intalnirii, imi caut vesmintele cele mai sarbatoresti si imi impodobesc toate intrarile cu roade.

Imi umplu toate camarile cu miresme alese,imi asez cele mai frumoase fete pe toate mesele mele,cele mai frumoase asternuturi pe toate paturile,cele mai pretioase podoabe pe toti peretii casei.

Iti presar in toate curtile mele, de la toate intrarile, pe toate cailesi pentru toti pasii Tai,cele mai frumoase flori ale asteptarii, cu toata fiinta mea framantata de bucurie,cu toata inima infiorata de dragoste si cu toata lumina ochilor umezitade fericirea revederii Tale.

Dar din atatea cate aveam sa- i spun, atunci nu mai pot sti nimic.

Aplec ochii in jos, caci, parca de prea mult soare pe lume,se face dintr-o data intuneric in jurul meu,de prea multa dragoste, parca, mi s-a varsat tot mirul meu pe aer,de prea multa cantare navalita...