Privind in jurul meu, vad atatea fete tinere si ma incearca o bucurie imensa, vazand ca Oastea Domnului a putut strange la un loc atatea inimi tinere, in timpurile de astazi in care tinerii aleg cu totul alte drumuri decat spre biserica si spre rugaciune. Iubitii mei, noi, tineretul Oastei Domnului avem de dus o []Privind in jurul meu, vad atatea fete tinere si ma incearca o bucurie imensa, vazand ca Oastea Domnului a putut strange la un loc atatea inimi tinere, in timpurile de astazi in care tinerii aleg cu totul alte drumuri decat spre biserica si spre rugaciune.

Iubitii mei, noi, tineretul Oastei Domnului avem de dus o lupta foarte grea, deoarece am fost asezati exact in mijlocul luptei cu pacatul. Intr-o lume dominata de pacat, Oastea Domnului are menirea de a duce lupta aceasta, pentru a purta faclia lasata de Mantuitorul Iisus Hristos, prin Sfintii Apostoli si prin Parintele Iosif Trifa.

Noi, tinerii Oastei Domnului, nu trebuie sa iesim, fizic, din lume. Dumnezeu spune ca trebuie sa iesim din punct de vedere spiritual. Trebuie sa ne deosebim de mersul lumii acesteia. Trebuie sa luptam impotriva mersului lumii acesteia. Iar lupta aceasta este foarte grea. De aceea, cei care se inroleaza in aceasta lupta trebuie sa chibzuiasca bine, ca nu cumva aflandu-se in plina batalie sa fie nevoiti sa bata in retragere.

Dupa evenimentul din 1989, tineretul a inceput sa caute adevarata libertate. Dar a apucat-o pe un drum gresit. In loc sa mearga spre lumina, in loc sa mearga sa-si caute credinta inca de la radacinile sale, el a mers si a adunat vreascurile Apusului. Din Apus, au fost aduse pentru tineret tot felul de lucruri nocive. Au fost aduse discotecile, in care tinerii de azi isi petrec noptile si unde intr-o muzica asurzitore si sub lumini orbitoare se petrec tot felul de pacate, aidoma celor ce se intamplau odata in templele zeilor. De aici pornesc omuciderile, desfraurile, violurile si toate celelalte pacate.

Fiecare avem rolul nostru in societate. Tinerii au cel mai mare rol, pentru ca ei vor cladi viitorul societatii. In...