Dupa doi ani de restrictii, cauzate de pandemie, iata ca anul acesta Pogorarea Duhului Sfant prilejuieste implinirea bucuriei ostasilor Domnului de a poposi la Sibiu in adunare de Sarbatoare , intalnire ce se va desfasura cu binecuvantarea Inaltpreasfintiei Sale Dr. Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului. In dimineata zilei de sambata, 11 iunie, se va savarsi Sfanta Liturghie []Dupa doi ani de restrictii, cauzate de pandemie, iata ca anul acesta Pogorarea Duhului Sfant prilejuieste implinirea bucuriei ostasilor Domnului de a poposi la Sibiu in adunare de Sarbatoare , intalnire ce se va desfasura cu binecuvantarea Inaltpreasfintiei Sale Dr. Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului.

In dimineata zilei de sambata, 11 iunie, se va savarsi Sfanta Liturghie in Capela Casei Oastei, ce are hramul Pogorarea Duhului Sfant , incepand cu orele 6:30.

Ca in fiecare an, adunarea va fi precedata de lucrarile Sfatului Fratesc Largit al Oastei Domnului, care se vor desfasura sambata,11 iunie, a.c., incepand cu orele 9:00, in Aula Casei Oastei.

In jurul...