S multumim inainte de orice rug ciune, pentru r spunsul care ni se va da la ea. Fiindc r spunsul care il vom primi de la Dumnezeu este cel mai fericit, pentru noi, fie c va fi acela pe care il astept m fie c va fi cu totul altul. S multumim in fiecare sear pentru ziua care am []S multumim inainte de orice rug ciune, pentru r spunsul care ni se va da la ea.

Fiindc r spunsul care il vom primi de la Dumnezeu este cel mai fericit, pentru noi, fie c va fi acela pe care il astept m fie c va fi cu totul altul.

S multumim in fiecare sear pentru ziua care am tr it-o si pentru tot ce am primit in ea.

Aceasta ne va da un duh linistit si o noapte cu pace.

S multumim in fiecare dimineat pentru noaptea pe care am petrecut-o fie in odihn , fie in munc , fie in cant ri, fie in lacrimi.

Aceasta ne va face odihna int ritoare, munca rodnic , cint rile fericite si lacrimile binecuvantate.

Totul se intoarce spre cel mai mare bine al nostru prin rug ciune.

Inainte de a iesi din cas , s ne rug m pentru c l toria noastr si a tuturor celor ce vor c l tori ast zi.

Ferirea de accidente si nefericiri, depinde nespus de mult de rug ciunea pe care o facem inainte de aceasta.

Inainte de a te duce s te intalnesti cu cineva, ori ca s te desparti de el, roag -te suflete al meu, roag -te pentru tine si pentru el. Rug ciunea iti va face mai dulce intalnirea si mai linistit desp rtirea ta si a lui.

Inainte de a merge la biseric ori la adunare, roag -te suflete al meu, pentru tine si pentru toti cei ce vor mai fi acolo.

Roag -te s asculti Cuvantul, nu pe cuvant tor. S te judeci pe tine si nu pe altii. S te intorci mai bun de acolo si nu mai r u.

Inainte de a deschide ochii, roag -te s nu privesti r u pe nimeni.

Inainte de a deschide gura, roag -te s nu vorbesti r u nim nui.

Inainte de a deschide usa cuiva,...