Gandindu-ne, in deosebi, la copiii si tinerii care sunt in vacanta, am dorit sa nu treaca aceasta vacanta de vara fara sa citim o carte din literatura Oastei Domnului. Anul acesta va fi cartea Hristos marturia mea , scrisa de fratele Traian Dorz. Planul de citire incepe miercuri, 13 iulie, 2022, si se termina tot []Gandindu-ne, in deosebi, la copiii si tinerii care sunt in vacanta, am dorit sa nu treaca aceasta vacanta de vara fara sa citim o carte din literatura Oastei Domnului. Anul acesta va fi cartea Hristos marturia mea , scrisa de fratele Traian Dorz.

Planul de citire incepe miercuri, 13 iulie, 2022, si se termina tot miercuri, pe 31 august, 2022, cu 4 zile inainte de sfarsitul vacantei de vara. In medie, sunt 13 pagini pe zi.

Mai jos, se regaseste un document cu planul de citire si o poza la planul de citit.*Pentru cei care doresc sa participe la acest plan de citire, dar nu au aceasta carte, punem la dispozitie doua optiuni:Prima optiune: pe site-ul Oastei Domnului (oasteadomnului.ro), va fi publicat zilnic un articol conform planului de citire, cu exceptia zilelor de duminica. Intreaga lista de articole va putea fi accesata aici: aici doua optiune: facem cunoscut faptul ca fratele Traian Dorz a citit si inregistrat propriile sale memorii din aceasta carte si se poate asculta (aproape) fiecare capitol aici:...