Cine crede in Iisussa-si ridice gandul Sus,cati pe El s-au bizuitorice greu au biruit,cati cu El merg hotarat,nimeni nu i-a doborat,ca pe-o stanca de otelpoti sa te increzi in El,poti sa te increzi (bis) in El. Cine umbla cu Hristospoate merge curajos,ca orice vrajmas ar fi,Domnul il va biruisi-orice zid s-ar ridica,Domnul il va darama;poti []Cine crede in Iisussa-si ridice gandul Sus,cati pe El s-au bizuitorice greu au biruit,cati cu El merg hotarat,nimeni nu i-a doborat,ca pe-o stanca de otelpoti sa te increzi in El,poti sa te increzi (bis) in El.

Cine umbla cu Hristospoate merge curajos,ca orice vrajmas ar fi,Domnul il va biruisi-orice zid s-ar ridica,Domnul il va darama;poti sa te increzi in Elca-ntr-o stanca de otel,poti sa te increzi in El,poti sa te increzi (bis) in El.

Cine moare cu Iisuspoate sti ca merge Sus,moare-n apa, moare-n foc,el in ceruri are-un loc,un loc dulce pregatitde Hristos Cel Preaiubit.

Fie-ti moarte-n orice fel,fii voios ca mergi la El!Fii voios (bis) ca mergi la El!TRAIAN DORZ din Cantari Uitate , editia a II-aEditura Oastea Domnului, Sibiu, 2014