Eterna Iubire e Raiul Divindin care ni-e data iertarea deplin,din care se varsa al Vietii Izvorin veacul acesta si cel viitorsi-oricaruia-n parte, si tuturor tot,ca-n Ea toate, toate se cred si se pot. Eterna Iubire e Jertfa si Har,Lumina deplina si fara hotar,Rabdare tacuta si dulce sarutin care se-ngroapa amarul trecut,din care ramane un drag []Eterna Iubire e Raiul Divindin care ni-e data iertarea deplin,din care se varsa al Vietii Izvorin veacul acesta si cel viitorsi-oricaruia-n parte, si tuturor tot,ca-n Ea toate, toate se cred si se pot.

Eterna Iubire e Jertfa si Har,Lumina deplina si fara hotar,Rabdare tacuta si dulce sarutin care se-ngroapa amarul trecut,din care ramane un drag viitorde cantec cu lacrimi si dulce fior.

Eterna Iubire e Poarta de Visprin care se intra in Cerul deschis,e puntea de raze intinsa pe zari,pe care se trece cu sfinte cantarispre Casa de Aur cu steagul cel pus,in care asteapta Doritul Iisus.

Eterna Iubire, fii pururi cu noi,curata iubirea ne-o treci prin noroi,fierbinte ne-o tine in vremea de ger,frumoasa ne-o ndruma pe calea spre cer,deschisa ne-o tine pe al inimii drum,spre tot ce ni-e inca departe acum.

Eterna Iubire, coboara-ne har,sa trecem iubirea prin tot ce-i amar,s-o ducem cu zambet prin tot ce e plans,sa facem cantare din geamatul strans,alaturi ducand o frumos pana Sus,si atunci s-o sarute pe lacrimi Iisus.

Eterna iubire / Traian Dorz. Sibiu: Oastea Domnului, 200