Marturia despre Domnul este tot ce face El, din Lumina Lui ne vine binele de orice fel, din vointa Lui se ntampla tot ce noi intampinam si de toate se cuvine multumire toti sa I dam. Dumnezeu da plata vietii si tot El da plata mortii, dupa cum si alege omul sa si indrume calea []Marturia despre Domnuleste tot ce face El,din Lumina Lui ne vinebinele de orice fel,din vointa Lui se ntamplatot ce noi intampinamsi de toate se cuvinemultumire toti sa I dam.

Dumnezeu da plata vietiisi tot El da plata mortii,dupa cum si alege omulsa si indrume calea sortii;nu El face judecatace l asteapta pe orisicine,omul singur si o alege,facand rausau facand bine.

Dumnezeu e totdeaunadincolo de tot ce crezi,insa trebuie sa ai ageriochii inimii, sa L vezi;cand nu vezi cum, dupa toate,Voia Lui se implineste,mintea n toate ti se ncurca,gandu n toate se ndoieste.

Dumnezeu cu orisicareom Se va purta la feldupa cum se poarta omulin viata sa cu El;cu cel bun, Preabun e Domnul,cu cel rau si El e asa;fiul meu, fii bun si Domnulte va binecuvanta.

Marturisirea stralucita / Traian Dorz. Sibiu: Oastea Domnului, 2007