Cuvantul lui Dumnezeu spune: Nu este nici o deosebire, caci toti au pacatuit (Rom. 3, 22-23). Toti au ales raul in locul binelui, pacatul in locul credintei, pe Baraba in locul lui Hristos. Acum singura mantuire sta in revenirea asupra acestei alegeri. Sa ne prabusim la pamant in fata lui Dumnezeu, sa ne izbim cu []Cuvantul lui Dumnezeu spune: Nu este nici o deosebire, caci toti au pacatuit (Rom. 3, 22-23). Toti au ales raul in locul binelui, pacatul in locul credintei, pe Baraba in locul lui Hristos.

Acum singura mantuire sta in revenirea asupra acestei alegeri.

Sa ne prabusim la pamant in fata lui Dumnezeu, sa ne izbim cu pumnii in piept, si in cap, si in gura si sa plangem cu amar pacatul cel mare pe care toti l-am facut, lepadandu-ne de Iisus si alegandu-l pe Baraba. i, in clipa aceasta mare, sa-L alegem de data asta, cu totii, pe Iisus, salvatorul sufletelor noastre! Sa ne lepadam cu totii de Satana si sa ne unim cu adevarat si pe totdeauna, cu totii, cu Hristos, Domnul si Imparatul nostru, asa cum am promis la Sfantul Botez.

Dragul meu, si tu si voi si noi toti ne-am lepadat atunci, de aceea si noi trebuie sa ne intoarcem acum.

Preot sau laic, bogat sau sarac, soldat sau civil, cult sau incult, batran sau tanar, femeie sau barbat, mic sau mare oricine ai fi tu prin acesti inaintasi ai tai, ai pacatuit si tu.

Esti dator acum sa-ti indrepti pacatul, sa-ti repari greseala, sa-ti revizuiesti hotararea.

Esti dator fata de constiinta ta, fata de omenirea intreaga, fata de Dumnezeu Insusi, impotriva Caruia ai pacatuit, esti dator fata de mantuirea sufletului tau sa vii astazi si-I sa ceri iertare lui Hristos si sa-I dai slava.

Sa primesti imparatia si rascumpararea Lui, singura ta salvare.

Ai facut tu oare acest lucru pana acum?Daca da, atunci ferice de...