15. Cat de slaba si neputincioasa este firea noastra omeneasca! Avem nevoie mereu si mereu ca dovezile puterii si ale iubirii lui Dumnezeu sa se reinnoiasca fata de noi, pentru ca in sufletele noastre, credinta in El sa se fixeze definitiv. i sa nu se mai clatine. 16. In fata primejdiei de azi uitam izbavirea []15. Cat de slaba si neputincioasa este firea noastra omeneasca!Avem nevoie mereu si mereu ca dovezile puterii si ale iubirii lui Dumnezeu sa se reinnoiasca fata de noi,pentru ca in sufletele noastre, credinta in El sa se fixeze definitiv. i sa nu se mai clatine.16. In fata primejdiei de azi uitam izbavirea lui Dumnezeu de ierisi de pana ieri.

In fata lipsei de acum, uitam indestularea de pana acum.

In fata incercarii acesteia, uitam minunile de pa na aici. i suntem atat de adesea gata sa ne indoim, sa ne inspaimantam si sa ni se tulbure inima, ca si cum niciodata n am fi vazut Puterea lui Dumnezeu.17. Noi tot uitam si tot cerem mereu alte semne.

Tot avem nevoie de alte minuni!Ce slaba si neputincioasa este fiinta noastra!O, ce mari au fost acei sfinti care au crezut fara a mai cere nimic! i, odata incredintati, nu sau indoit niciodata despre adevarul in care au crezut.

Unde suntem noi astazi sau cei mai multi dintre noi de credinta acestora?18. De nimic n a dorit...