7. Ce irizari de lumini, de ape, de raze si de zari sunt aici unde am ajuns! Totul miroase aici a crini inrourati, a trandafiri sarbatoresti, a mir de nard curat de mare pret. Iubirea ne sopteste atat de dulce din fiecare verset sfant, ne imbratiseaza din fiecare cantare, ne incalzeste din fiecare raza. Cerul []7. Ce irizari de lumini, de ape, de raze si de zari sunt aici unde am ajuns!Totul miroase aici a crini inrourati, a trandafiri sarbatoresti, a mir de nard curat de mare pret.

Iubirea ne sopteste atat de dulce din fiecare verset sfant, ne imbratiseaza din fiecare cantare, ne incalzeste din fiecare raza.

Cerul este atat de straveziu, incat se vad corurile ingeresti cantand pe cele douasprezece trepte ale Luminii si fericitele mii de mii de biruitori imbracati in in stralucitor, leganandu-si finicii Cantarilor Biruintei si cantand psalmi din harfele lui Dumnezeu pe marea de cristal.

Suntem atat de tineri si semanam atat de bine, incat ei parca ar fi noi.8. Iisuse, Preadulce Domn si Mirele nostru Ceresc, o, ce stralucire si maretie inconjoara tronul...