In anul 1988, fratele Traian Dorz a organizat la Certege Sarbatoarea implinirii a 100 de ani de la nasterea Parintelui Iosif Trifa. Urmand aceasta traditie, Sfatul Fratesc Operativ al Oastei Domnului a organizat, tot la Certege, in mai multe randuri, adunari de cinstire si pretuire a intemeietorului pamantesc al acestei sfinte Lucrari. Acum, la implinirea a []In anul 1988, fratele Traian Dorz a organizat la Certege Sarbatoarea implinirii a 100 de ani de la nasterea Parintelui Iosif Trifa. Urmand aceasta traditie, Sfatul Fratesc Operativ al Oastei Domnului a organizat, tot la Certege, in mai multe randuri, adunari de cinstire si pretuire a intemeietorului pamantesc al acestei sfinte Lucrari. Acum, la implinirea a 135 de ani de la nasterea Parintelui Iosif Trifa, de la 3 martie 1888, vom organiza, tot la Certege, cu ajutorul Domnului si cu binecuvantarea IPS Sale Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, o adunare sarbatoreasca in cinstea celui care a fost si este pentru multe suflete un adevarat parinte duhovnicesc.

Astfel, Adunarea aniversara se va tine sambata, 25 februarie 2023, de la ora 12, la Asezamantul memorial Parintele Iosif Trifa .

Dorim sa ne reintalnim la Certege, intr-o binecuvantata adunare de preamarire a lui Dumnezeu si de cinstire a intaiului nostru ostas, parinti frati si surori din toata tara si de dincolo de hotarele ei.

Asa sa ne ajute Dumnezeu! Slavit sa fie Domnul! Sfatul Fratesc Operativ