14 Pan la Cruce au fost multi lang Iisus, dar lang Cruce nu mai stau cu El decat cei in care dragostea a biruit frica mortii. Cei a c ror dragoste este mai tare ca moartea, Si a c ror gelozie este mai neinduplecat decit orice (Cant. Cint. 8, 6). 15 Lang Crucea lui Iisus, []14 Pan la Cruce au fost multi lang Iisus, dar lang Cruce nu mai stau cu El decat cei in care dragostea a biruit frica mortii.

Cei a c ror dragoste este mai tare ca moartea,Si a c ror gelozie este mai neinduplecat decit orice (Cant. Cint. 8, 6).15 Lang Crucea lui Iisus, in cel dintai loc, este tot Mama Lui Sfant , Preasfanta Fecioar si Preadulcea Mam , a fost nedesp rtit de Iisus.

Ea a fost lang ieslea cant rilor ingeresti pentru El.

Ea a fost lang leag nul rug ciunii cu El.

Ea a fost lang bucuriile izbanzilor Lui si a fost lang durerile Patimilor Lui.

Ea este la Cruce lang Jertfa Isp sirii Lui.

Si Ea este ast zi la Dreapta Slavei Lui (Psalm 45, 9).16 Preasfant N sc toare de Dumnezeu,Preasfant Fecioar Des varsit ,Preasfant Mam Unic ,Preasfant Inchin toare mai apropiat ,Preasfant Fiint mai cinstit ,Preasfant Inim mai iubitoare, Tu, cea care esti mai aproape de Fiul T u si Mantuitorul nostru Dulce, roag -te pentru noi, de lang Elsi de lang noi.

Traian Dorz, din R splata Ascult rii