Iata-ne la 100 de ani de Oaste. 100 de ani de Slavit sa fie Domnul, si pentru cele bune, si pentru cele mai putin bune. Preaiubiti frati si surori, cred ca s-au implinit rugaciunile tuturor fratilor care s-au facut pentru acest Revelion, pentru a fi la 100 de ani aici, in Catedrala, in biserica in []Iata-ne la 100 de ani de Oaste. 100 de ani de Slavit sa fie Domnul, si pentru cele bune, si pentru cele mai putin bune.

Preaiubiti frati si surori, cred ca s-au implinit rugaciunile tuturor fratilor care s-au facut pentru acest Revelion, pentru a fi la 100 de ani aici, in Catedrala, in biserica in care a slujit Parintele nostru Iosif. Cred ca asa cum poporul roman, acum 100 de ani, avea nevoie de mantuire, si cel de astazi are aceeasi nevoie de mantuire, ca atunci. Sigur ca au fost multe lupte in Lucrarea Oastei, pentru ca aceasta Lucrare are multi potrivnici. i ma gandesc la cantarea Oastea Ta, Iisuse. Care are si biruinta, dar are si infrangeri.

Am cunoscut Lucrarea Oastei prin parintii nostri, care au fost primii ostasi, pionieri ai Oastei Domnului, si care au fost mai ravnitori ca noi, cei de astazi, cu toate ca ei nu aveau mijloacele de transport pe care le avem noi. Mergeau pe jos si, in cele din urma, si-au facut cate o bicicleta, ca sa le fie mai usor sa mearga sa-L...