Iata-ne ajunsi in Gradina Ghetsimani. Inainte de a merge mai departe cu cele petrecute in Gradina Ghet simani vom spune ceva despre ce infatisare are aceasta gradina. Gradina Ghetsimani se afla aproape de Ieru salim, fata in fata cu partea de rasarit a orasului, pe coasta Muntelui Maslinilor. Din locul unde era templul iudeilor, coboram va lea Chedron, []Iata-ne ajunsi in Gradina Ghetsimani. Inainte de a merge mai departe cu cele petrecute in Gradina Ghet simani vom spune ceva despre ce infatisare are aceasta gradina. Gradina Ghetsimani se afla aproape de Ieru salim, fata in fata cu partea de rasarit a orasului, pe coasta Muntelui Maslinilor.

Din locul unde era templul iudeilor, coboram va lea Chedron, si indata ce treci acesta vale, dai in gra dina Ghetsimani.

Pe vremea Mantuitorului, Muntele Maslinilor si gradina Ghetsimani erau pline cu paduri de maslini. Era acesta un loc tainic, retras, linistit si potrivit pentru reculegere si adancire sufleteasca fata de vuietul ceta tii din fata lui. Azi insa nu mai e asa. Muntele Masli nilor si gradina Ghetsimani sunt pline cu cladiri, cu drumuri si garduri moderne. Insa odata cu acesta modernizare , gradina...